Termeni si conditii

Termenii si conditiile ce apar in aceasta sectiune a site-ului se aplica tuturor utilizatorilor si intra in vigoare in momentul in care acestia acceseaza site-ul www.oshiartcraft.com . Accesarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.  Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra. In acelasi timp, produsele fiind lucrate manual, orice imperfectiune sau asimetrie e o dovada a originalitatii, nu un defect.

Continutul site-ului www.oshiartcraft.com alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor, a imaginilor, a descrierilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, www.oshiartcraft.com nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Pentru comenzi cu valoari mari  ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans.

Termenul de procesare a comenzii e de 3 zile lucratoare din momentul plasarii ei pentru produsele aflate pe stoc si de 2 saptamani pentru produsele facute la comanda. Ne vom stradui, totusi sa expediem coletele cat mai repede. Pentru orice urgente, nu ezitati sa ne contactati la 0787 672 343 sau pe oshi@oshiartcraft.com