Politica de Plata & Livrare

Politica de Plata & Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul www.oshiartcraft.com  se poate realiza prin urmatoarele modalitati:
      Plata ramburs – la primirea coletului
      Transfer bancar – plata in avans, in urmatorul cont bancar, deschis la OTP Targu Mures: RO77OTPV320001021214RO01


Produsele vor fi trimise prin urmatoarele metode de transport, dupa cum doriti:

      Posta Romana
      Curier

Costul transportului unui colet este:

Prin PrioriPost -12 lei

La comenzi mai mari de 160 lei, transportul e gratuit prin PrioriPost.

Prin  PrioriPost  -  livrarea se va face in 1-2 zile lucratoare. Va rugam, treceti la comanda si un nr de telefon, pentru a fi gasit mai usor de curierul PrioriPost.

Adresa pe care o completati pentru o livrare prin posta romana trebuie sa fie aceeasi cu cea din actul de identitate pentru a putea ridica pachetul.

Prin Curier - In raza de livrare a curierului:

Fan Courier: 15,50 lei transportul la coletele sau plicurile sub un kg, + 6 lei pentru platile ramburs. Fiecare kg in plus este taxat separat cu 0,80 lei/kg

DPD : 18  lei transportul la coletele sau plicurile sub un kg, + 6 lei pentru platile ramburs. Fiecare kg in plus este taxat separat cu 0,80 lei/kg

Urgent Cargus: 14 lei transportul la coletele sau plicurile sub un kg, + 5 lei pentru platile ramburs. Fiecare kg in plus este taxat separat cu 0,80 lei/kg

Daca localitatea Dvs este in afara ariei de acoperire a curierului, atunci kilometrii care sunt in plus, sunt cheltuielile clientului. 

La comenzi de peste 300 lei, transportul e gratuit prin curier.

Prin curierat rapid  (Fan Courier, DPD sau Urgent Cargus)- livrarea se va face in 24 – 48 de ore. Aceasta modalitate este valabila doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat.

Nu ne asumam raspunderea pentru perioadele aglomerate din an in care firmele de curierat sau Posta Romana (Priori Post) au intarzieri, dar vom face tot ce putem ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in intervalul dorit.

Pentru comenzi cu valoari mari (peste 450lei)  ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans, care este 50% din pretul final al comenzii.